Beeld en projector

LCD / LED beeldscherm

LCD / LED beeldscherm

Fujitsu, Samsung, Neovo, Eizo, NEC, AOC, Philips

Voor elk doeleind hebben we het gepaste beeldscherm, van multimedia over kantoorgebruik tot grafisch ontwerp. Kies voor de aparte klasse van Neovo met de gepatenteerde NeoV Crystal Optic filtertechnologie of kies voor ergonomie binnen uw kantoor met Fujitsu. Opteert u liever voor pure professionaliteit op de markt, dan is Eizo de perfecte keuze.Laat u adviseren door onze diensten.

Projector

Projector

Epson, NEC, Mitsubishi

Helder al uw presentaties op met een kwalitatieve projector. Veel factoren spelen een rol in de keuze van de juiste projector; eigenschappen zoals resolutie, contrast, gewicht, type, geluid en afmetingen zijn belangrijk. Laat u daarom adviseren door een specialist als Inside Parts.

Projectiescherm / Smartboard

Projectiescherm / Smartboard

Projecta, Weyel, Smart Technologies

Een projectiescherm vormt een onmisbaar onderdeel van iedere presentatie of home cinemaopstelling. Hoe goed de gebruikte projector of het bronmateriaal ook is, het beeld zal voor alle kijkers duidelijk, helder en leesbaar moeten zijn. Keuze van het juiste projectiescherm is hierbij van het grootste belang. Met een intelligente Smartboard krijgt u interactieve leeroplossingen voor het klaslokaal ter beschikking en verbetert u de prestaties van uw onderneming.

LED-TV's

LED-TV's

Samsung

Voor alle duidelijkheid, Inside Parts is geen TV-shop, daarvoor zijn er andere specialisten op de markt. Toch kunt u bij ons ook terecht voor een LED-TV, hierbij verdelen wij meestal het merk Samsung. Wij verkopen dit vooral in functie van vergaderzalen, showrooms, ontvangstruimtes en beurzen, maar indien gewenst kunt u ook een LED-TV aankopen bij ons voor privé-gebruik.


Productadviseur Eizo