Componenten

Intern opslagapparaat

Intern opslagapparaat

Western Digital, Hitachi, Plextor, Samsung, Intel

Een belangrijk onderdeel van uw computer is de harde schijf. Kies daarom voor kwaliteit en snelheid. Dankzij de nieuwste SSD mag u zeker zijn van een snelle opstart, schrijf uw DVD's op een eenvoudige manier weg of gebruik een interne cardreader om uw verschillende soorten geheugenkaarten te lezen. Het verschil met een gewone HDD ziet u hier.

Geheugen

Geheugen

Kingston, Samsung

Het werkgeheugen in uw computer is goud waard. Het is belangrijk te kiezen voor voldoende geheugen van een kwaliteitsmerk zodoende alle taken vlot te laten verwerken. Bij iets oudere pc's kan een geheugenuitbreiding wonderen doen.

Moederbord en CPU

Moederbord en CPU

Intel, Asus, Gigabyte

Het hart en rekenkracht van uw computer. Kies voor de kwalitatieve en betrouwbare CPU's van Intel. Dankzij een uitgebreid gamma aan moederborden kunnen wij perfect inspelen op uw behoeften en budget, of u nu kiest voor een standaard kantoor-oplossing of voor een krachtig werkstation.

Grafische controller

Grafische controller

Asus, Gigabyte, Matrox

Voor diverse toepassingen liggen de grafische systeemeisen hoger dan een standaard kantoorpc, denk maar aan CAD-software. Of misschien moet u meerdere schermen aansturen in hoge resolutie. We leveren en installeren zowel multimedia grafische kaarten als professionele VGA controllers.

Voeding en cooler

Voeding en cooler

Antec, Intel

Stille, betrouwbare voedingen en ventilatoren zijn belangrijk in kantooromgevingen die rust en concentratie vragen, maar moeten ook voldoende afkoeling bieden onder druk. Dankzij marktleiders als Antec en Intel kunnen wij u deze zekerheid bieden.

Diverse componenten

Diverse componenten

Adaptec, Pinnacle, Intel, Creative

We denken hierbij vooral aan extra aansluitingen voor communicatie zoals USB, Firewire, SCSI, Bluetooth, ... Geniet van een beter geluid dankzij een professionele geluidskaart of breidt uw pc uit met een tuner-kaart voor videobewerking. De meeste van deze componenten zijn ook in externe versie te krijgen.

Op zoek naar maatwerk? Laat uw computer bouwen door Inside Parts en wees zeker van een kwalitatief systeem met voldoende kracht naar uw behoeften. Zoals u hierboven merkt gebruiken wij enkel A-componenten. Elk systeem wordt met zorg gebouwd en grondig getest. Wij voorzien ook de nodige software zoals Windows, Office en antivirus indien gewenst. Kortom, u krijgt een gebruiksklare computer waarmee u onmiddellijk aan de slag kunt.