Verbruiksgoederen

Inktcartridge

Inktcartridge

HP, Brother

U kunt ook terecht bij Inside Parts voor de aankoop van uw inkt voor uw printer. We hebben steeds een voorraad aanwezig van de meeste courante modellen. We raden aan steeds te kiezen voor originele inkt, zodoende de efficiëntie van de printer te blijven garanderen.

Toner

Toner

HP, Brother, OKI, Xerox

Wij leveren toners voor diverse merken aan scherpe prijzen. U heeft een toner nodig? Contacteer ons en meestal staat uw bestelling klaar binnen de 2 dagen. Indien gewenst leveren we ter plaatse en wisselen we de toner in de printer voor u. We raden aan steeds originele toners aan te kopen.

Maintenance kit

Maintenance kit

HP, Brother, OKI, Xerox

Een goed onderhoud van uw printer is belangrijk voor een lange levensduur van de printer en een perfecte afdruk te blijven garanderen. Bij Inside Parts kunt u terecht voor de nodige vervangonderdelen en het onderhoud van uw printer. Indien nodig komen wij ter plaatse de nodige stukken vervangen.

Digitale media

Digitale media

Sony, Verbatim

CD-R(W), DVD-R(W), DVD+R(W), ... We hebben steeds een beperkte voorraad in stock en kiezen bewust voor betrouwbare merken met hoge levensduur.

Papier

Papier

HP, Clairefontaine

Dankzij o.a. HP kunnen wij u kwaliteitspapier aanbieden voor al uw doeleinden. Zo kunt u kiezen voor een snelle afdruk op standaard laserpapier of voor een hoogwaardige fotoafdruk op speciaal fotopapier. Verkrijgbaar in verschillende formaten.