Bekabeling

Netwerkkabel

Netwerkkabel

ACT, V7, Eminent, Belkin

Patchkabels, de verbinding tussen uw netwerk en actieve apparatuur. Met patchkabels wordt uw actieve apparatuur aangesloten op het netwerk-bekabelingssyteem. Deze korte, soepele verbindingen zijn van essentieel belang voor de prestatie van uw datanetwerk. Klik hier voor een kort overzicht van patchkabels.

Data aansluitkabel

Data aansluitkabel

ACT, V7, Eminent, Belkin

USB, Firewire, Serial ATA, ... We hebben de nodige aansluitkabels in huis om uw printer, digitale camera of ander apparaat te verbinden. We kiezen steeds voor kwaliteit en betrouwbare bekabeling.

AV bekabeling

AV bekabeling

ACT, V7, Eminent, Belkin, AVlink

VGA, HDMI, DVI, Displayport, Tulp, ... allerhande audio- en videokabels zijn te krijgen bij onze diensten. Ook voorzien we in de nodige verloopkabels en adapters. Inside Parts kan ook instaan voor uw AV oplossing, lees er hier meer over.

Diverse bekabeling

Diverse bekabeling

ACT, V7, Eminent, Belkin

Bent u op zoek naar een specifieke kabel? Aarzel dan niet ons te contacteren, misschien kunnen we u wel helpen.

Adapter

Adapter

Yanec, Kensington, merkgebonden

Iedereen maakt het wel eens mee, een defecte adapter of de batterij van de portable die niet meer goed laadt. Maar helaas zijn deze onderdelen niet universeel voor alle modellen, integendeel zelfs, u moet rekening houden met afmetingen, voltage, aansluiting, etc... Via Inside Parts kan u de juiste adapter aankopen. Selecteer uw adapter of batterij via onze configurator.