Kantoorsoftware (Office)

Microsoft Office

Microsoft Office

Microsoft

wie kent Microsoft Office niet? Het slaat een brug tussen mensen, informatie en bedrijfs-processen, waardoor het voor de mensen gemakkelijker wordt om effectiever te werken en betere resultaten te bereiken. dankzij deze software kunt u allerhande taken tot een goed einde brengen. Denken we maar aan een brief opmaken, een presentatie ontwerpen of een email sturen naar naar uw contactpersonen. Office 2016 en Office 365 zijn momenteel de huidige versies. Wat zijn de belangrijkste programma's binnen Office?

Word, om de nodige tekstverwerking te doen.
Excel, het rekencentrum van Office.
Outlook, de e-mailclient voor al uw contacten.
Powerpoint, geef uw presentaties een extra touch.
Access, databankbeheer.
OneNote, een geavanceerde notitieblok.
Publisher, ontwerp gemakkelijk banners en kaarten.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Microsoft

Met Microsoft Office 365 kunt u werken vanaf elke locatie en op nagenoeg elk apparaat. De online abonnementsservice is een combinatie van de bewezen en vertrouwde Office Desktop Suite en de cloudservices van Microsoft. Contacteer ons voor meer informatie.

Voor middelgrote tot grote bedrijven, vanaf 5 pc's, raden wij aan te kiezen voor een licentiesysteem. Neem hiervoor contact op met onze diensten voor meer informatie. We geven alvast een kort overzicht van de mogelijkheden van 5 tot 250 pc's. Dit licentiesysteem is ook van toepassing op andere softwareproducten van Microsoft.

Open Value

Open Value Subscription

Open License

Open Value

Geschikt voor organisaties die hun IT-infrastructuur willen standaardiseren en optimaliseren met behulp van Software Assurance. Met Microsoft Open Value kiest u voor voorspelbare uitgaven, eenvoud en maximale productiviteit. Voorspelbare uitgaven doordat u in drie jaarlijkse termijnen betaalt, waarna de licenties eeuwigdurend worden. Eenvoud omdat u één contract hebt voor alle licenties. Maximale productiviteit behaalt u ten slotte door de vele instrumenten zoals gratis nieuwe softwareversies, ondersteuning en recht op thuisgebruik. Klik hier voor een vergelijking.

Open Value Subscription

Geeft de laagste kosten over een periode van drie jaar omdat de licenties worden gehuurd in plaats van gekocht. Met Microsoft Open Value Subscription kiest u voor het huren van uw licenties in plaats van kopen. Grootste voordelen van het huren van licenties zijn dat u minder budget nodig heeft en dat het aantal pc's binnen de onderneming gedurende de looptijd van de driejarige overeenkomst mogen fluctueren. Aan het einde van de driejarige huurperiode kunt u een nieuwe huurovereenkomst afsluiten of de licenties voordelig omzetten naar eeuwigdurende licenties. Klik hier voor een vergelijking.

Open License

Het basisprogramma dat u in staat stelt om direct met uw software aan de slag te gaan en naar gebruik te betalen. Uw licenties in één keer afrekenen, maar wel profiteren van volumekortingen? Dan is Microsoft Open License het licentieprogramma voor u. Met Open License kiest u voor een flexibel licentieprogramma. Zo bent u flexibel in het aantal licenties dat u gedurende de looptijd van twee jaar afneemt. De hoogte van de korting wordt na de initiële afname van minimaal 5 licenties vastgesteld. Klik hier voor een vergelijking.