Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Onze specialiteit is uw netwerk.


Iedereen weet hoe belangrijk het informatica-netwerk is binnen een onderneming. Zowel hard- als software moet goed geïnstalleerd en beheerd worden. Elk onderdeel van een bedrijfsnetwerk is van cruciaal belang naar prestaties, veiligheid en stabiliteit toe. Dankzij hooggeschoolde technici en onze grote ervaring binnen deze sector mag u zeker zijn van een perfecte installatie en beheer van uw netwerk. En dankzij de nodige bijscholing en integratie van nieuwe technologieën blijven we op de hoogte.

Steeds wordt gekozen voor kwaliteitsproducten om in uw netwerk te integreren, zowel voor server, router als bekabeling, we laten niets aan het toeval over. Indien nodig kunnen wij u de nodige certificaten voorleggen die aantonen dat wij perfect in staat zijn een geavanceerde netwerkinstallatie tot een goed einde te brengen. Het beheer van uw netwerk zal ook meestal gekoppeld zijn aan een supportcontract, zodoende een zo goed mogelijke service te kunnen bieden.

Een goed netwerkbeheer houdt ook in dat alle nodige licenties in orde zijn. Ook hierin zijn we specialisten en kunnen u bijstaan met raad en daad. Bekijk onze pagina's over software op deze website voor meer details, een kort overzicht van Microsoft Office en licenties vindt u hier.

Bij netwerkbeheer spreken we daarom niet altijd over grote installaties met diverse servers en beveiligingssystemen, ook bij kleinere zelfstandigen of zelfs in thuis-omgevingen kunnen we helpen: het instellen van de WIFI-router, uw outlook configureren, uw smartphone met het internet connecteren of andere zaken, geen probleem, het is onze 2de thuis.

Twijfel daarom niet en doe een beroep op Inside Parts voor de installatie en beheer van uw netwerk.