Data-abonnementen

internet-abonnementen

Het juiste abonnement voor uw business.


Internet, of beter gezegd altijd geconnecteerd zijn met de wereld, is op vandaag een must. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak kan me er niet meer omheen.

Dankzij verschillende richtlijnen is er al heel wat meer duidelijkheid in de verschillende soorten abonnementen bij de providers, toch weet daarom nog niet iedereen welke formule best past bij hun onderneming. Hierin kunnen wij u verder helpen.

Inside Parts, als partner van enkele grote marktspelers, kan u bijstaan met de juiste raad en voor uw bedrijf de nodige contracten regelen. We spreken geen voorkeur uit maar bekijken situatie per situatie. Voor sommige zal Belgacom VDSL de oplossing zijn, anderen zullen beter gebaat zijn met  een Telenet Fibre oplossing.

Naast de klassieke aansluitingen kunnen wij ook zorgen voor de nodige 4G LTE abonnementen en dit niet enkel bij het mobiel werken maar ook als back-up binnen uw bedrijf. En of u nu werkt met een Microsoft-systeem, een iPad of een Android smartphone, we kunnen ook zorgen voor de configuratie van het product. Gekoppeld aan data kunnen wij ook uw telefonie-abonnement in orde brengen.

Inside Parts profileert zich als business-partner van Belgacom en Telenet. Indien gewenst kunnen wij echter ook Mobistar aanleveren. Dit betekent ook dat we weinig tot geen abonnementen afsluiten voor privé-gebruik, tenzij deze eventueel gekoppeld is aan uw bedrijf. Voor particulier gebruik kunt u zich gerust wenden tot de online shops van de diverse providers.