Webdesign en hosting

webdesign

Val op, verover en scoor!


De online wereld is op vandaag niet meer weg te denken uit ons bestaan. Daarom is het ook belangrijk dat u als bedrijf aanwezig bent op het internet. U bereikt zo niet alleen nieuwe klanten, maar krijgt een medium ter beschikking waarmee u alle kanten uit kunt, van het weergeven van bedrijfsinformatie over het delen van laatste nieuws, al dan niet via een nieuwsbrief, tot het integreren van bepaalde tools.

Inside Parts biedt naast hun hoofdactiviteit van computer- en netwerkoplossingen ook professioneel webdesign aan. Afhankelijk van het project werken we hierbij samen met erkende partners. We bieden u een systeem aan waarbij u gemakkelijk zelf uw website kunt aanpassen met de juiste informatie.

Interesse in een website via Inside Parts? Contacteer ons dan vrijblijvend.

Een website is steeds gekoppeld aan een domeinnaam en hosting. Uiteraard wordt dit ook voorzien bij de aanschaf van een website en regelen wij alles van A tot Z, maar u kunt ook terecht bij ons om enkel een domeinnaam te registreren of een hosting-pakket aan te kopen. We werken hierbij samen met 'Telenet Hostbasket', een marktleider in België. Ook voor zaken zoals Office Mail, online back-up en nieuwsbrieven kunt u bij Inside Parts terecht, we helpen u graag verder. We geven u hieronder graag nog enkele voorbeelden mee.

 • website2

  Ray Fish

  Sportvissen per boot

 • website3

  Auricula

  Kinderdagverblijf

 • website4

  Immobi

  Immobiliën / vastgoed