Over ons

  • Inside Parts
  • Inside Parts
  • Inside Parts
  • Inside Parts
  • Inside Parts
  • Inside Parts
  • Inside Parts

Uw computer- en netwerkspecialist


Om als ondernemer een succesvolle weg te bewandelen is er in de eerste plaats een doordachte en probleemloze informaticainfrastructuur nodig binnen het bedrijf. Voor het beheer van die infrastructuur zoekt u een professionele partner die garant staat voor efficiëntie, discretie en een stabiele persoonlijke relatie op lange termijn. Bij Inside Parts bent u dan ook aan het juiste adres. Uw KMO behoudt de focus op zijn kernactiviteiten.

Inside Parts heeft een sterke reputatie naar vrije beroepen toe. Veel advocatenkantoren, notarissen en dokters doen beroep op onze kwalitatieve diensten. Want het is niet enkel de juiste keuze van hard- en software die telt, ook de support erna is van uiterst groot belang binnen hun vak.

Maar ook voor privé-gebruik, onderwijs en overheid kan Inside Parts veel betekenen. Inside Parts weet dat het onderwijs een complexe sector is op het gebied van informatica. Veel scholen zijn niet op de hoogte van de mogelijkheden die ze hebben om hun IT-infrastructuur te beheren, te vernieuwen en uit te breiden. Inside Parts weet echter perfect, mede door de jarenlange ervaring in scholen, in te spelen op de behoeften van het onderwijs. Zo zijn we o.a. Microsoft Education Reseller en kunnen studenten een korting krijgen op bepaalde producten bij vertoon van hun studentenkaart.

Stadsbesturen en andere overheidsdiensten behoren tot de vaste klanten van Inside Parts. Waarom? Wij leveren steeds opnieuw kwaliteitsvolle producten die voldoen aan de strengste eisen. Wij kunnen dus steeds inspelen op de verschillende behoeften van overheidsdiensten. Onze referenties binnen deze sector bewijzen dit ook.

Hoewel onze focus vooral op de professionele markt ligt kunnen ook consumenten terecht bij Inside Parts voor de aankoop van hun computermateriaal. We beschikken over een verzorgde showroom waar service nog telt en achteraan het gebouw is een ruime gratis parking beschikbaar.

Wij verzekeren u een gespecialiseerd advies en up-to-date kennis tijdens uw zoektocht naar antwoorden op al uw ICT-vragen. Het Inside Parts team staat in voor het ontwerp, de installatie en het beheer en onderhoud van uw netwerk: van één pc tot een uitgebreid computerpark met meerdere servers en van één locatie tot multi-site projecten, kortom van A tot Z.

Als computer-, server- en netwerkarchitect kiezen wij enkel A-merken als fundament voor uw ICT-netwerk. Daarom werd een sterk partnership opgebouwd met belangrijke spelers op de markt. Fujitsu garandeert kwaliteitsvolle en robuuste zero-watt pc’s en monitoren, portables, servers en clients. Met Toshiba bieden we u een marktleider in portables aan, steeds vooruitstrevend en van hoge kwaliteit aan een scherpe prijs. Panda Security laat ons toe een totale doordachte malware-bescherming van uw netwerk te voorzien. Dankzij merken als HP, Brother en OKI kunnen wij een ruim gamma aan printoplossingen aanbieden. En als Microsoft Partner bieden we u een stabiel platform aan. Wij zijn ons ook bewust van de ecologische voetafdruk die we nalaten. Daarom bieden we niet alleen producten aan met een groen label, zelf springen we ook doordacht om met energie. Zo leveren bijvoorbeeld sedert 2010 zonnepanelen een bijdrage tot ons dagelijks energieverbruik. Voor uw IT is er dus maar 1 keuze: INSIDE PARTS.