Diensten

Wat kan Inside Parts nog voor u betekenen naast het aanleveren van hard- en software?


Service en kwaliteit dragen wij hoog in ons vaandel. Bij ons kunt u terecht voor de configuratie van uw computernetwerk over de installatie van een projector tot de monitoring van uw back-up en beveiliging. Wij vullen perfect al uw informaticanoden in. Op deze website vindt u een overzicht van de verschillende diensten die wij u kunnen aanbieden. Aarzel niet ons te contacteren bij vragen.

PC-herstellingen

Een defect aan uw computer? Een virus? Geen probleem, breng uw pc binnen bij Inside Parts en wij zorgen voor een vlotte perfecte herstelling. Uiteraard komen wij ook ter plaatse.

Netwerkbeheer

Eén van de kernactiviteiten van Inside Parts is netwerkinstallaties en het beheer ervan. Lees hier meer wat we kunnen betekenen voor uw onderneming.

Cloud-oplossingen

Cloud is een populair woord op vandaag, maar welke plaats neemt Inside Parts hierin en wat kan het betekenen voor u?

Supportcontract

Slaap op beide oren, uw IT-beheer is in goede handen. We vertellen u graag waarom een supportcontract een goede investering is voor uw bedrijf.

Data-abonnementen

Met meerdere spelers op de markt en verschillende soorten abonnementen ziet u misschien het bos niet meer door de bomen. We helpen graag met de juiste keuze voor u en uw onderneming.

AV Oplossingen

Welke projector kiest u voor uw vergaderzaal? Welke presentatie-oplossingen bestaan er voor onderwijs, overheid en het bedrijfsleven?

Bewakingssysteem

U hoort het regelmatig in het nieuws, een inbraak ergens in een gemeente niet ver van u. Dankzij een goed uitgerust camerabewakingssysteem is uw onderneming alvast beter beveiligd.

Webdesign en hosting

Bent u reeds aanwezig op het internet? Inside Parts kan uw website ontwikkelen en is thuis in de wereld van domeinnamen en hosting. We geven graag wat meer uitleg.