Computer en server

Desktop computers & werkstations

Desktop computers & werkstations

Fujitsu, HP, Shuttle, Apple, eigen merk

Ons aanbod biedt een buitengewone keuze, van kantoorpc's over multimedia-computers tot hoogwaardige professionele werkstations. Indien gewenst bouwen we op maat. Steeds kiezen we voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en bieden we sterke garantievoorwaarden aan op diverse merken. Klik hier voor de Fujitsu Premium Selection.

Professionele serversystemen

Professionele serversystemen

Fujitsu

Bekroonde veelzijdigheid en betrouwbaarheid dankzij de serversystemen van Fujitsu. Verkrijgbaar in verschillende modellen zijn de Fujitsu Primergy servers ideaal inzetbaar binnen elke bedrijfssituatie. Wij installeren en configureren naar de behoeften van de klant.

Inside Parts is Fujitsu Select Expert, maar wat houdt deze titel in?

Inside Parts is gecertificeerd op het gebied van adviesverstrekking over, en configuratie en installatie van Server & Storage-producten en -oplossingen van Fujitsu Technology Solutions. Naast Server & Storage- en Mobility-certificering heeft Inside Parts ook een certificering op volgende specialisatie gebieden: Server Infrastructures, Storage Infrastructures, Infrastructure Solutions, Workstations en Client Virtualization. Select Experts beschikken over het hoogste toegangsniveau voor de gespecialiseerde technische informatiebronnen en andere hulpmiddelen van Fujitsu waarmee ze het rendement op uw IT-investering kunnen maximaliseren.

Fujitsu Servers