Portable en tablet

Portable

Portable

Toshiba, Fujitsu, HP, Sony, Apple

Van basismodellen tot mobiele werkstations en vederlichte ultrabooks, Inside Parts is een specialist op het vlak van portables. We werken enkel met A-merken en geven u het juiste advies. Bovendien installeren en configureren we uw portable indien gewenst. In onze showroom vindt u steeds een aantal courante modellen terug. Klik hier voor de Fujitsu Premium Selection.

Tablet

Tablet

Apple, Fujitsu, Toshiba, Samsung, Microsoft

Mede dankzij de populariteit van de Apple iPad is de tablet een vaste waarde geworden in onze wereld. Een tablet kan ingezet worden voor zowel privé- als professioneel gebruik. Veel mensen zweren bij de iPad, maar de nieuwste tablets op Android en Windows 10 kunnen zeker de strijd aan.

Netbook

Netbook

Asus, Samsung, Sony

Een netbook kan men zien als een mini-laptop met een minimum-vereiste aan technische specificaties aan een heel gunstige prijs. Ideaal als 2de portable om bijvoorbeeld mee te nemen op reis. Intussen is de netbook wel wat van de markt verdrongen door de populaire tablet.

Smartphone

Smartphone

Apple, Samsung, HTC

De verkoop van smartphones is niet onze hoofd-target, toch kunt u ook bij Inside Parts terecht voor een aantal merken die nauw aansluiten op de computerwereld. Kies voor de nieuwste iPhone of ga voor een goed alternatief van Samsung of HTC. Indien gewenst configureren wij ook uw smartphone voor gebruik binnen uw bedrijf.

tablet vs desktop-portable