Promoshop Inside Parts

Bezoek IPPromoshop

IPPromoshop is een afdeling van Inside Parts die instaat voor de verkoop van IT-materiaal via een webwinkel. Klik op volgende knop indien u akkoord gaat met de voorwaarden en IPShop wilt bezoeken.

Geniet van onze kortingen en acties en bestel uw producten online - www.ippromoshop.be

Ga naar IPPromoshop

1. IPPromoshop is de handelsnaam voor onze acties en kortingen die ook terug te vinden zijn in onze nieuwsbrieven en flyers.

2. De producten aangeboden op de promoshop zijn nooit op stock bij Inside Parts. Wij functioneren als afhaalstation van de bestelde goederen. Bijgevolg kunnen de goederen enkel in verpakking afgehaald worden op volgend adres: Inside Parts, Kortrijkstraat 381, 8560 Wevelgem. Er wordt geen installatie uitgevoerd of uitleg gegeven betreffende de installatie of gebruik van de aangekochte goederen. De betaling dient bij afhaling cash te gebeuren of tegen voorafbetaling. Leveringen van bestelde goederen kunnen normaal binnen de 2 werkdagen na bestelling gebeuren, doch deze aanduiding is niet bindend. Wegens onze hoedanigheid van tussenpersoon, beperkt de waarborg aangaande de door ons geleverde goederen zich tot de algemene voorwaarden door de fabrikant bepaald.

Behoudens bijzondere contractuele bepalingen, dienen onze offertes en prijslijsten slechts als loutere aanduiding en verbinden ons in geen enkel geval. Onze prijzen zijn vatbaar voor wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging en er is geen enkele andere soort korting mogelijk dan aangegeven in de webshop. Prijzen op de promoshop kunnen verschillen van prijzen te Inside Parts.

Bezoek ook eens volgende pagina's:    Stockopruiming  |  Apple prijsoverzicht  |  Shuttle Configurator  |  Adapter configurator