Webshop Inside Parts

Bezoek IPShop

IPShop is een afdeling van Inside Parts die instaat voor de verkoop van IT-materiaal via een webwinkel. Klik op volgende knop indien u akkoord gaat met de voorwaarden en IPShop wilt bezoeken.

Koop uw producten online in de IPShop - www.ipshop.be

1. IPShop is de handelsnaam voor de verkoopsactiviteiten via het web van de firma Inside Parts nv. Als verkoper wordt verstaan Inside Parts nv.

2. De producten aangeboden op de webshop zijn nooit op stock bij IPShop. IPShop functioneert als afhaalstation van de bestelde goederen. Bijgevolg kunnen de goederen enkel in verpakking afgehaald worden op volgend adres: Inside Parts, Kortrijkstraat 381, 8560 Wevelgem. Er wordt geen installatie uitgevoerd of uitleg gegeven betreffende de installatie of gebruik van de aangekochte goederen. De betaling dient bij afhaling cash te gebeuren of tegen voorafbetaling. Leveringen van bestelde goederen kunnen normaal binnen de 3 werkdagen na bestelling gebeuren, doch deze aanduiding is niet bindend. Wegens onze hoedanigheid van tussenpersoon, beperkt de waarborg aangaande de door ons geleverde goederen zich tot de algemene voorwaarden door de fabrikant bepaald.

Behoudens bijzondere contractuele bepalingen, dienen onze offertes en prijslijsten slechts als loutere aanduiding en verbinden ons in geen enkel geval. Onze prijzen zijn vatbaar voor wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging en er is geen enkele andere soort korting mogelijk dan aangegeven in de webshop. Prijzen op de webshop kunnen verschillen van prijzen te Inside Parts.

> Klik hier om IPShop te bezoeken.

Bezoek ook eens volgende pagina's:    Stockopruiming  |  Apple prijsoverzicht  |  Shuttle Configurator  |  Adapter configurator